lunes, 5 de junio de 2017

KIT SOLAR SAINT CAMILLE

Si l’Àfrica és el continent oblidat, els malalts mentals són “ els oblidats dels oblidats”.(Grégoire Ahongbonon fundador i impulsor des de fa més de 20 anys de l’Association Saint Camille de Lellis)


Com ajudar ?

Pots fer les teves aportacions als comptes següents:

MOIANÈS SOLIDARI: Caixabank ES25 2100 0069 0102 0023 6832
Si vols que el donatiu pugui desgravar en la teva declaració de Renda, fes la teva donació a través de la FUNDACIÓ L’OLIVERA : Fiare ES59 1550 0001 2700 0324 6725

i envia un correu electrònic a olivera@olivera.org amb els teus nom i cognoms, DNI i l’import del donatiu, per tal de poder rebre el certificat de la teva donació.

MOLTES GRÀCIES PER LA TEVA COL·LABORACIÓ!


Per què ajudar ?

FONT DE LLUM és un projecte compartit per diverses entitats compromeses en la tasca d’acollida, tractament, rehabilitació i reinserció al seu àmbit familiar, de persones amb malaltia mental que l’ASSOCIATION SAINT CAMILLE DE LELLIS porta a terme a l’Àfrica Occidental (Costa d’Ivori, Benín, Togo i Burkina Faso).

El projecte està centrat en la granja agrícola d’Agoïta situada a Benín, un dels indrets més pobres de l’Àfrica, en la qual hi conviuen i treballen persones que han estat tractades als centres d’acollida i que s’estan rehabilitant.








En les dues primeres fases del projecte Font de Llum portades a terme des del mes de febrer del 2016, un equip de voluntaris va fer una instal·lació d’energia solar per al subministrament elèctric de les dependències de la granja i per al funcionament de les màquines de transformació de productes agraris i va procedir a establir una connexió estable per a la televisió i internet, així com un control remot del funcionament de la instal·lació fotovoltaica.


En una tercera fase, realitzada aquest mes d’agost, tres voluntaris han anat a la granja d’Agoïta amb uns objectius molt concrets, que s'an assolit:
  • Millorar la qualitat de vida i la contribuir a retornar la dignitat personal a les persones acollides.
  • Interactuar, en la mesura que sigui possible, en el millorament i desenvolupament de la població de l’entorn de la granja.
  • S'han fet actuacions de formació cultural i humana, s’han instal.lat ordinadors, i s'ha revisat el rendiment de la instal·lació fotovoltaica, de les connexions a la xarxa d’internet i de la maquinària agrícola.
Si creus en la dignitat de la persona humana i en el fet que no sigui discriminada pel fet de patir una malaltia mental, AJUDA’NS A FINANÇAR adequadament aquest projecte.



No hay comentarios:

Publicar un comentario